TECHNISCH ATHENEUM BRASSCHAAT

Nieuws

25/5/2022

HeartSaver

Vzw HeartSaver zet zich in om zo veel mogelijk scholen in Vlaanderen te voorzien van een hartstarter. Het is de bedoeling om zo veel mogelijk van deze hartstarters buiten te installeren aan de school – 24/7 toegankelijk – zodat niet alleen de school meer hartveilig wordt, maar ook de omliggende woonwijken.

vzw Heartsaver zal in samenwerking met onze school een HARTstarter buiten aan de gevel van de school plaatsen zodat deze in geval van nood
24/7 beschikbaar is voor iedereen.

Dankzij dit initiatief wordt ook onze schoolomgeving HARTveilig, vermits de HARTstarter binnen de twee minuten wandelen van onze school bereikbaar zal zijn.

Technisch Atheneum Brasschaat stapt dan ook graag mee in dit levensbelangrijk project.

_______________________________________________

25/3/2021

Na de beslissing van het Overlegcomité worden de lessen op school en online opgeschort startende op maandag 29/3. Ook de stages gaan niet door.

Na de verlengde paasvakantie zien we jullie graag terug op school.

Geniet van deze extra lange paasvakantie zodat je daarna met volle moed het laatste deel van het schooljaar kan aanvatten. De eindstreep is in zicht!

Controleer regelmatig Smartschool en WebUntis. #wijsamentegenCovid #sterkeschool #langevakantie

_______________________________________________

6TTW promoot zijn richting: https://techniek-wetenschappen.webnode.be/ 

TA Brasschaat
TA Brasschaat
🏳️‍🌈 17 mei= IDAHOT-dag. Dit letterwoord staat voor ‘International Day Against Homophobia and Transphobia’, de Internationale Dag Tegen Holebifobie en Transfobie.
Wederzijds respect, gelijkwaardigheid en engagement zijn niet voor niets basiswaarden van het GO!. In onze school is er geen plaats voor transfobie en homofobie. ❤️🧡💛💚💙💜
#IDAHOT #samenlerensamenleven
TA Brasschaat
TA Brasschaat
De leerlingen van 1P werkten voor #techniek in groepjes. Via een doorschuifsysteem deed elk groepje enkele proefjes rond elektriciteit en geleiders.
#tabrasschaat #STEM
TA Brasschaat
TA Brasschaat
🏆🥇🥈🥉 De volledige top 5 was voor #tabrasschaat! Proficiat!
#eigentijdseigenwijs
TA Brasschaat
TA Brasschaat
Transit organiseert infodagen​ zodat leerlingen​ ​alles​ te weten komen ​over​ ​arbeidsmarkt en werkattitude, tools voor verdere studiekeuze, contracten,​ ​het​ ​opstellen​ ​van​ ​CV’s,​ ​je​ ​inschrijven​ ​bij​ ​de​ ​VDAB, verzekeringen,​ ​ziekte,​ ​sociale​ ​zekerheid​, vakantiewerk, ​zwartwerk,​ ​burgerzin​ ​en​ ​veel,​ ​veel​ ​meer…
#watnahetsecundair #eigentijdseigenwijs #tabrasschaat
TA Brasschaat
TA Brasschaat
😍 toppers
TA Brasschaat
TA Brasschaat
🌳🔨 De straffe leerlingen van de tweede graad hout timmerden een stevige boomhut voor Arthur. Vandaag mochten ze deze samen met @makeawishbelgiumvlaanderen feestelijk openen! 🎉
#tabrasschaat #eigentijdseigenwijs #inventoscholen #makeawish #fieroponsGO

https://www.gva.be/cnt/dmf20220512_94499024?fbclid=IwAR0Pe7CzZX25HIEy9yCulXmRhzEdmL1VZsJ1_OnKi_QfJ1L0bFMboi8qZaI